«

»

Cisterne za vodu, osoku za prikolice traktora, kamiona

Proizvodimo plastične rezervoare koji se mogu naći u dva oblika i to vertikalni plastični rezrvoari i horizontalni plastični rezervoari koji se lakše nazivaju kao cisterne. Vertikalni plastični rezervoari mogu otvoreni i zatvoreni. Otvoreni plastični rezervoari se nazivaju plastične kace.

cisterna za prikolice

cisterna za prikolice

Plastični horizontalni rezervoari, odnosno cisterne mogu da se ukopavaju u zemlju ili da budu iznad zemlje, ali im se onda mora obezbediti ležište. Najlakše je da se odmah opredelite da li će vaša cisterna biti podzemna ili nadzemna kakao bi napravili ležeišta u kojima će čvrsto stajati. Ono što treba da znate da se za cisterne mora proračunati i sloj zemlje ili neki drugi pritisak koji će biti na cisterne koje se ukopavaju u zemlju. Cisterne za naftu ili gorivo se obavezno ukopavaju u zemlju.

Cisterne za vodu su interesantne i z još jednog razloga. Lagane su i lako se manipuliše sa njima. Mogu se postaviti na prikolice, traktora ili kamiona, i na taj način one postaju mobilne i njihov spektar upotrebe još širi.

Mogućnost postoji da se na njima naprave ručke za još lakši utovar i istovar kao i ugradnja bilo kakvog standardnog i nestandardnog priključka. Takve cisterne za vodu koriste za prevoz u nedostatku pijaće vode, ili za navodnjavanje u slučaju dugotrajnih suša koje su bile prethodnih godina kod nas. Naše cisterne se koriste i kao cisterne za osoku.

Možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja, po potrebi možemo napraviti cisternu u zavisnosati od dimenzija vaše prikolice ili drugog priključnog vozila.

Slični proizvodi: