«

»

Plastični čamci

 Osobine materijala PEHD su se odlično pokazale u proizvodnji plastičnih čamaca. Materijal se dobro oblikuje tako da se čamci od plastike mogu praviti u različitim oblicima, pa su pogodni i za regate kada želite da imate atraktivan izgled vašeg plovila. Dobre plovne osobine i stabilnost na vodi su samo jedna od prednosti ovih čamaca u odnosu na gumene čamce ili čamce od fiberglasa.

Naši plastični čamci su pogodni za sve sredine bilo da su u pitanju slatke ili slane vode. Neće se oštetiti i nije im potrebno bilo kakavo održavanje, premazivanje i zaštita za razliku od čamaca koji se proizvode od drugih materijala. Čamci od plastike su nepotopivi, ne mogu se probušiti, niti bilo na koji drugi način trajno oštetiti. Zašto su nepotopivi? Njihova unutrašnjost je podeljena na komore i ako se kojim slučajem ošteti jedan deo, ostali će držati čamac iznad vode.

Plastični čamci različitih veličina

Plastični čamci se izrađuju različitih veličina i različitih nosivosti, sve po potrebama kupaca. Patos ili dno čamca je ravno i stabilno. Motor se može prikačiti bez ikakvih problema.Ako ste strastveni ribolovac kome je potreban čamac za ribolov, ili zaljubljenik u reke i vode, ili vam samo treba odmor od svakodnevnice, hoćete plovilo za regate, naši plastični čamci su najbolje i najjeftinije rešenje za Vas. Osim što nemate problema sa održavanjem, naši čamci su lagani za transport i prenos i zapamtite oni su neuništivi.

Slični proizvodi: